Kontorsstädning

En pålitlig kontorsstädning
En trygg och säker kontorsstädning bygger enligt vår erfarenhet på förtroende. Därför är vi måna om att upprätthålla goda kontakter med våra kunder och ger alltid garanti på det arbete vi utför åt dig. Vårt mål är alltid att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din städning!
När du anlitar Filip Home Miljöservice AB får du en egen kontaktperson som hjälper dig med bokningar och tjänster. Dessutom är det alltid samma städare som kommer till dig varje gång – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster. Självklart gäller också vår nöjd kund-garanti på din kontorsstädning.
Vi kommer ut till ditt företag och pratar igenom vilka önskemål du har om städningen samt erbjuder en kostnadsfri offert. Vid en eventuell beställning stämmer vi alltid av med dig för att säkerställa att allt fungerar och att du är nöjd med vårt arbete.
Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss alltid efter de önskemål och förutsättningar som finns inom just ditt företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma eller vilka tider som passar dig utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.
Med oss får du tillgång till skräddarsydda tjänster för kontorsstädning Stockholm och vi erbjuder ett fast pris på din beställning så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader.
Gör din anmälan
Kontakta oss när du behöver en pålitlig kontorsstädning av hög kvalitet. Vi hjälper dig att lägga upp tjänsten för kontorsstädning så att den passar de behov ni har inom företaget. Gör din intresseanmälan på vår hemsida idag så återkommer vi till dig för en offert eller ett möte. Du får ett fast pris per månad .
Filip Home Miljöservice AB utför städning i hela Stockholm inkl. innerstaden, närförort och kranskommuner. Välkommen!