Om oss

Om Filip Miljö Service AB

Städfirma i StockholmAtt anlita oss på Filip Home Miljöservice AB innebär att du får högklassig städning utan kompromisser, till ett av marknadens absolut bästa priser. Genom personlig kundservice, duktiga medarbetare, nöjd kund-garanti och en stor nypa positiv inställning har vi vuxit till ett av Stockholm största städföretag. Idag rekommenderar 9 av 10 kunder oss till andra, vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen till oss på Filip Home Miljöservice AB du också!

Säkert & tryggt

Säkerhet och trygghet är honnörsord för oss. Inom Filip Home Miljöservice AB jobbar vi med fasta rutiner avseende nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter samt att alla medarbetare har undertecknat sekretessavtal.
Om olyckan skulle vara framme så har Filip Home Miljöservice AB tecknat ansvarsförsäkring som täcker skador på person och egendom som vår personal orsakar.

På Filip Home Miljöservice AB vet vi att enkelhet och tillgänglighet är viktigt för dig som kund. Vi har en rak prissättning som bygger på vårt låga timpris utan tillkommande avgifter som inställelse- och fakturaavgift etc. Vi finns när du behöver oss, bara ring eller mejla så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi tittar närmare på dina behov.

Avslutningsvis vill vi kunna hälsa dig välkommen som kund till Filip Home Miljöservice AB bolaget som kan sammanfattas i följande:

Kvalité – Trygghet – Lågpris

Vad våra kunder tycker

4,8 av 5 i kundbetyg. Baserat på 272 omdömen