Om oss

Om Filip Home Miljöservice AB

Sedan 2017 har Filip Home Miljöservice  erbjudit hemstädning och fönsterputs till hushåll, och kontorsstädning till företag. Med fokus på personlig service och hög kvalitet redan från start, blev vår enskilda firma snart så framgångsrik att vi bestämde oss för att ombilda till aktiebolag. På så sätt kunde vi anställa fler medarbetare, och erbjuda våra kunder en utökad service.

Var städar vi?
Med bas i Stockholm erbjuder vi hemstädning med omnejd. Personlig hemservice och noggrann städning med lokal förankring har visat sig vara ett vinnande koncept. Det kan vi se eftersom vi fått förtroendet att städa hos tusentals familjer genom åren. Familjer som uppskattat hög kvalitet,  känt sig trygga med oss, och fått vardagspusslet att gå ihop. Mycket omtyckt är också vår personliga och effektiva kommunikation.

Vad gör oss annorlunda?
En stor del av våra framgångar har varit lyhördhet för våra kunders behov. Och att vi tidigt förstod att det vi erbjuder inte bara är ett rent och snyggt hem, fritt från smuts och allergiframkallande kemikalier.
Säkerhetstänkandet är också mycket viktigt och ger våra kunder maximal trygghet i varje led, från det att nycklar förvaras anonymt i säkerhetsskåp i larmade lokaler, till att all personal är kontrollerade mot belastningsregister.
Vi tar också alltid stor hänsyn, inte bara till naturen runt omkring oss, utan även till innemiljön i ditt hem som dina barn och husdjur leker och vistas i.

Våra medarbetare
En annan ingrediens i vårt framgångsrecept är naturligtvis också vår härliga personal, som alltid sätter våra kunder främst. Självklart är alla våra medarbetare utbildade och certifierade, men kundvård, noggrannhet och ett vänligt leende är ofta minst lika viktiga saker som den praktiska kunskapen.

Enkelt & Prisvärt
När du väljer att anlita oss, oavsett om det är direkt eller som en löneförmån, kan du självklart också dra nytta av RUT-avdraget. Skattereduktionen gör våra tjänster extra prisvärda, och du får avdraget direkt på fakturan. Vår affärsidé är att underlätta din vardag!

Säkert & tryggt

Säkerhet och trygghet är honnörsord för oss. Inom Filip Home Miljöservice AB jobbar vi med fasta rutiner avseende nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter samt att alla medarbetare har undertecknat sekretessavtal.
Om olyckan skulle vara framme så har Filip Home Miljöservice AB tecknat ansvarsförsäkring som täcker skador på person och egendom som vår personal orsakar.

På Filip Home Miljöservice AB vet vi att enkelhet och tillgänglighet är viktigt för dig som kund. Vi har en rak prissättning som bygger på vårt låga timpris utan tillkommande avgifter som inställelse- och fakturaavgift etc. Vi finns när du behöver oss, bara ring eller mejla så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi tittar närmare på dina behov.

Avslutningsvis vill vi kunna hälsa dig välkommen som kund till Filip Home Miljöservice AB bolaget som kan sammanfattas i följande:

Kvalité – Trygghet – Lågpris

Vad våra kunder tycker

4,8 av 5 i kundbetyg. Baserat på 272 omdömen