Byggstädning

En byggstädning har likheter med en storstädning. Skillnaden är att storstädningen sätts in i en befintlig bostad, medan byggstädning görs innan man flyttar in i en nybyggd eller nyrenoverad bostad.

Byggstädning handlar alltså om så mycket mer än bara bostadens utseende. Framför allt gäller det att bli av med allt byggdamm som kan vara skadligt för hälsan. En ordentlig byggstädning kommer åt i alla skrymslen och vrår som man annars lätt glömmer bort. Alla tecken på bygg eller renovering forslas iväg, allt damm torkas bort, skåp rengörs på både in- och utsidan, väggar torkas, golvbrunnar rensas. Ja, allt som behöver göras för att ni ska kunna flytta in i ett hem som känns trivsamt från första stund.

Vi kan städning och vi kan Stockholm, så om ni letar efter byggstädning i Stockholm kan ni känna er trygga med att välja oss.

Ta hjälp av proffs
Att bygga eller renovera en bostad i Stockholm är inte någon enkel match. Om man lyckas ta sig igenom den utmaningen är det alla gånger värt det att belöna sig med en ordentlig byggstädning innan man flyttar in.

I stället för soppåsar på golven och byggdamm i hörnen kan ni komma hem till en nystädad bostad med frisk, dammfri luft och inga byggrester så långt ögat når. Vi kan hjälpa er att åstadkomma det

Vi är experter på byggstädning i Stockholm
Det byggs nya bostäder överallt i Storstockholm, och människor renoverar sina hus och lägenheter som aldrig förr. Vi har därför haft nöjet att sköta byggstädningen hos många både företag och privatpersoner. Om ni funderar på att bygga eller renovera er bostad är det värt att sätta en slant på professionell byggstädning.

Det sitter i detaljerna
Alla städfirmor är inte jämlika. Vem som helst kan bocka av uppgifter på en checklista, men en städare med erfarenhet och yrkesstolthet anpassar städningen till den aktuella bostaden. Eftersom vår personal stannar länge har de byggt upp kunskapen som behövs för att kunna göra byggstädningen bättre än de flesta. Det sitter i detaljerna helt enkelt.