Fönsterputs

 

Regelbunden fönsterputs i Stockholm
Börjar dina fönster bli solkiga och smutsiga? Kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för att putsa dem. Våra duktiga fönsterputsare hjälper dig med att göra rent dina fönster så att ljuset skiner klart genom rutorna igen.

Om du har nyproduktionsfönster (isolerfönster) är det extra viktigt att boka fönstertvätt regelbundet eftersom de är svåra att få hundraprocentigt rena från smuts och avgaser på egen hand.

Rena fönster ger ett lyft till dit hem.

Passa gärna på att anlita oss för fönsterputs i Stockholm både höst och vår så håller du dina fönster rena året om. Du är alltid välkommen att abonnera på våra tjänster så att du inte glömmer att boka tid när det är dags. Självklart kan du också beställa enstaka uppdrag av oss.

Garantier och priser
Vi har både miljö och människan i fokus!
Vårt företag använder Svanenmärkt medel vilket innebär att vi alltid städar med miljömässigt hållbara produkter för att värna om natur och miljö. Dessutom vi erbjuder schyssta villkor för vår personal med bl.a. kollektivavtal. Som kund hos oss skyddas du av vår nöjd kund-garanti som gäller även för våra tjänster för fönsterputs.

Med oss kan du alltid boka fönsterputs till fast pris vilket avser putsning av fönster som vi kommer åt med en vanlig stege eller skaft (4,5 meter).