Trappstädning

Om du bor i en bostadsrätt i Stockholm har föreningen antagligen anlitat en städfirma för trappstädningen. Om den städfirman är bra märker du knappt av den. I stället möts du av ett rent och snyggt trapphus varje gång du stiger in i trapphuset. Det finns många goda orsaker till att hålla trapphuset välstädat.

För det första för trivselns skull – vem vill väl bo i ett hus med ett osnyggt trapphus?

För det andra samlas det alltid stora mängder damm, smuts, djurhår och pollen i trapphuset, något som kan få besvärliga konsekvenser för de boende i huset.

För det tredje höjer ett snyggt trapphus värdet på bostäderna i huset, och om det är något vi stockholmare är måna om så är det värdet på våra bostadsrätter, eller hur?

Allt som allt är det en bra idé för en bostadsrättsförening att inte snåla på trappstädningen, utan i stället bibehålla långsiktighet och regelbundenhet i städningen. Vi gillar långsiktighet och är måna om att göra ett så bra jobb att våra kunder aldrig vill byta städfirma.

Vi lämnar gärna ut namn på nöjda bostadsrättsföreningar som kan tala gott om oss. Om ni söker trappstädning i Stockholm, fråga oss om referenser!